-


wow, vilken vecka. har haft hur kul som helst men är nog mer sliten än jag tror.

och justde, tack för den här vintern och tack för allt

worse than you will ever know


gjorde hål i tragus idag, igen. fikade med min fina josefine. laddar mentalt för en hård påsklovsvecka bestående av jobb och andra saker man kan bli trött av. haha.

nothing's really making any sense at all


känslan som uppstår när man gjort bort en jobbig redovisning och sedan även får ett sms om att spanskan imorgon är inställd!(!!!)

idag var en bra dag och solen skötte sitt jobb snyggt. erik lagade mina byxor (tack<3), fick igen en novell med högsta betyg, har både varit i skolan och jobbat, och tagit mina föräldrar på en stabil biltur till farmor och farfar i måttsund.

glad påsk

det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats

det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp
när man vill le lite åt tanken på allt dåligt man gjort på senaste tiden.

i do believe it's true that there are roads left in both of our shoes


somnade på vardagsrumsmattan för ett tag sen, hade inte fått sova middag på hela dagen (HErreguuud!).. idag har jag ätit det godaste fikat ever in my life på roasters med pontus och josefine. när jag gick hem tittade solen fram genom molnen från dagens äckliga väder och jag tänkte att, wow jag överlevde faktiskt vintern ändå. ska slänga ihop en novell och sen mysa med moulin rouge och kanske... thé? fast vem bryr sig om de egentligen. jag längtar till london precis som jag gjorde för ett år sedan men skillnaden var att då skulle jag faktiskt dit

haru hört, va, killen e helt skev wohohoho



har haft några sjukt bra (och galna) helger men det är nog dags att börja förespråka en lite mer hälsosammare livsstil..

samma nätter väntar alla


den låten fick en ny mening med orden "some other time" och det var så rätt men man låtsas att det känns ändå

va?

RSS 2.0