you, you got to go 'cause i don't need you anymore


hittar ingen ork till nånting och får inte heller något gjort. vill typ krypa ut ur min egen kropp i vissa stunder för jag orkar inte med mig själv. och här är bara fullt av misslyckanden.
jävlart vilket deppinlägg. men orkar inte


-

är så förbannat arg att jag inte vet var jag ska ta vägen och jag råkade kasta sönder hemtelefonen i tusen bitar nyss. morrr

-

jag heter malin och fyller 17 år i maj. ibland kliver jag upp 20 minuter innan skolan börjar bara för att jag kan. jag sover middag varje dag. jag skrattar bort viktiga skoltimmar och tappar bort viktiga skolpapper. jag blir deppig på vintern och spontan på sommaren. har världens finaste vänner men lite svårt att förlita mig på människor. blir kär i fel personer. blir kär i illusioner av fel personer. jag sjunger inte i duschen längre och jag saknar mitt gamla hus på bergnäset. saknar att brinna för fotbollen. vill gå ut skolan och utforska världens alla hörn och vrår. vill lära känna nya människor, se nya gator och lyssna på fantastisk livemusik. jag älskar att göra oväntade saker. jag brukar försöka springa ifrån mina problem och ibland lever jag bara för de stunder som får en att tappa andan för en sekund. ibland undrar jag vad fan människor håller på med. jag kan roa mig med att förvirra människor. jag tycker jättemycket om mitt jobb. gråter åt löjliga program på tv. skrattar då jag är riktigt less. brukar försöka förstå mig på andra människor och det behagar mig att många tror att de vet allt om mig, men det gör de inte alls.


RSS 2.0