åh.


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

-

det känns nästan som att nånting dör innuti en när man sitter på en tom buss en tisdagskväll och lyssnar på samma nätter väntar alla och man vet att man kan texten och varenda litet bakgrundsljud utantill, kliver av bussen och ser varje stjärna även fast månen gömmer sig bakom några moln och undrar varför sådana syner aldrig går att fånga på bild, snubblar till på en kvist och konstaterar att det är vad man gör genom livet, snubblar.

random



drog en picnic-fika med lisa innan å det gjorde dagen

and all, our luck, you say it's right before you, but i am not that and this has got to stop


satt och väntade på en buss som bara körde förbi (igen) och sen när jag gick därifrån och var halvvägs hemma kom jag på att jag glömt spanskaboken vid hållplatsen.
varför blir allt så dåligt hela tiden? har lust att sova bort all tid för att sova kan man fasen inte misslyckas med. (fast sa jag att jag försov mig idag igen?..)

nynnar på please please please, tänker på way out west-minnen och önskar att man kunde spara vissa ögonblick i en liten burk och plocka fram dom någon gång, typ nu.


how do we know where to belong blablabla.. i guess we don't


like this whole thing never happened but it did, but it did, but it did.

-


är less... på att vänta på allt. på att få flytta, på långsamma tanter som är i vägen, på körtillståndspappren, på att allt ska fixa sig av sig själv. saknar festivallivet, och att vara bekymmerslös och dum. åh. jobbigt att inte alla kan lyssna på bra musik och ha vettiga åsikter och sluta dryga. idag har jag lust att garva åt mig själv för hur patetisk får man bli egentligen?.. en sån här dåligt dag när inget är som det ska.

och sen... var allt slut, bara sådär


är så fruktansvärt trött, hela tiden, nuförtiden. går nog och tar mig en middagslur, trots att jag la mig tio igår och försov mig imorse.. dåligt.

-


alltså jo, nog måste jag väl få säga att det känns lite i hjärtat att om några månader måsta lämna det hus jag växt upp i och tillbringat mina senaste 11 år i. på något sätt kommer nog det här alltid vara mitt hem, för hem och hus är faktiskt olika saker.

jimmies välslipade politik................ eller?

alltså ja, sd i riksdagen och det är pinsamt och illa och jävligt kasst, sverige. råkade se en debatt/intervju med that motherfucker jimmie åkesson tidigare där det snackades om sverigedemokraternas politik utöver invandringspolitiken och egentligen ville jag bara garva åt alltihop för man skulle kunnat tro att de skämtade. ungefär såhär var det...

sd vill:
- börja med betyg i fyran, då är man alltså... typ 9 år.
- sänka straffmyndighetsåldern till 12 år "för att markera" och jimmie visste ju faktiskt en tolvåring som hade våldtagit en..
- bygga fängelser i ryssland och skicka våra brottslingar dit(????)
- ta bort hemspråksundervisningen i skolan, fast "svenska" barn ska givetvis få läsa spanska/tyska/franska ("för det är ju viktigt för sverige som en ledande sportnation att vi kan många språk")
- "vi är ju det parti som vill hjälpa mest flyktingar" sa han, helt ordagrant och helt allvarligt

å jag undrar vadfan vi håller på med??!!... jobbigt att måsta skämmas över sitt hemland jöö....

vidare vidare utan vidare

livet är allt bra vissa stunder. asså bara sådär inte-speciella som en vanlig fredagkväll då man egentligen inte gjort nånting speciellt men som ändå e bra.


året var 2008


hahaha alltså, blir ju nästan lite nostalgisk.


astedwae ittlae ejaysdae




skål då

oh oh, seems i'm just as dumb as the others


tror att jag lurar mig själv medvetet och jag vet inte varför fast det kanske jag visst gör bara att jag inte vågar sätta fingret på det. vardagen är så fruktansvärt vardaglig fast snart kanske det blir en ny vardag, hm va? det känns väl.. helt okej. faktiskt. på tal om annat så.. nä jag vet inte. spelar ett spel med mig själv igen och jag vet fortfarande inte om det finns några regler. men det gör nog inget.
ja, på tal om att tala i gåtor alltså.. ha

is this fooling anyone else?




i helgen har jag städat jättejättemycket, kommer typ aldrig sluta lukta ajax. har haft husvisning. har kört bil. haft kul med vänner. spelat match. hälsat på farmor. typ det. now you know

åh. london ♥


have you come here to rescue me?

-


she smoked in her room and colored her hair


borde göra en musikblogg eller något istället, eftersom jag har en sån sjukt bra musiksmak tycker jag själv (haha), och för att det är det enda jag känner för att skriva om. sufjan stevens är ett geni och jag längtar nästan lite efter jul. menmenmen blanda inte ihop jul och vinter för vintern är kass, riktigt jäkla kass och jag är fan missplacerad här i norr för de värsta sakerna jag vet - alla kategorier - är snö och januari. jaja än är det bara september och jag undrar när studiebidraget hade tänkt komma?????? skitjobbigt att vara fattig ju...

polaroider bara


igår skulle jag plugga men råkade somna i solen och det var grymt skönt.

it's an itch that I'll never stop scratching, it's a hole that I'll never quite fill


har en sån där skum känsla igen och det kryper i hela kroppen hela tiden. jag borde ta tag i mitt liv. skaffa mig ett jobb och en politisk åsikt. börja ta skolan på allvar. spara pengar. bli en snäll människa. uppskatta allt jag har. å andra sidan är det ganska najs att bara chilla med livet, ta en kopp thé och lägga sig i soffan.. ha

chillade i länkebo



my sorry little heart

and all, your luck
you say it's right before you
but i am not that, and this has got to stop


everybody's looking for somebody's arms to fall into that's what it is


tralalala

har chillat i länkebo tors-fre med klass. typ himla roligt
ikväll har jag somnat i soffan till fotboll och sen var det inget kvar av kvällen
behöver sova nu, är en jättetrött hest

kanske hest?? hust.. ne höst


'the days get shorter and the nights get cold, i like the autumn but this place is getting old'


hösten börjar ta sig alltså. dricker thé i skrämmande mängder och rummet lyser av ljus och ljuslyktor av alla de slag. och typ det bästa: att lyssna på den finaste spellistan ever made, so far. (kan som inte tänka mig att någonsin behöva lämna det här fast ändå? jobbigt när ingenting är konkret, tydligt.)
introducing - for emily, whenever i may find her

RSS 2.0